Verkoop

coolbueBent u op zoek naar een nieuwe laptop of tablet? Of bent u opzoek naar accessoires zoals laders en laptoptassen? Dankzij de samenwerking met onze partner, Coolblue, de drijvende kracht achter meer dan 130 webshops zoals laptopshop.be, digicamshop.be, gpsshop.be, en verschillende fysieke winkels in België en Nederland, heeft u de keuze uit een groot aanbod van producten aan interessante prijzen en met de beste service. Bestelt u op werkdagen voor middernacht, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!

Selecteer de categorie om de producten en hun toebehoren te bekijken:

Computers (computerstore.be)

Laptops (laptopshop.be)

Tablets (tabletcenter.be)

Routers en wifi adapters (routercenter.be)

NAS systemen (nascenter.be)

Printers (printershop.be)

Harde schijven (hardeschijfstore.be)

Processoren (processorstore.be)

Schermen (monitorstore.be)

Videokaarten (videokaartshop.be)

Geheugen en geheugenkaarten (memoryshop.be)

Smartphones (smartphoneshop.be)

GSM toestellen (gsmstore.be)

Camera's (camerashop.be)

Beamers (beamercenter.be)

TV's (tvstore.be)

Gaming (consoleshop.be)

Batterijen (batterijstore.be)

Kabels (kabelstore.be)

 

Opgelet, bovenstaande links verwijzen door naar de website van onze partner, Coolblue. U bestelt dus niet bij PCdefect, maar bij Coolblue. Heeft u een product besteld bij Coolblue, dan kunnen wij zorgen voor de installatie en het onderhoud hiervan. Ook kunnen wij het eerste aanspreekpunt zijn in geval van problemen/defecten. Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met PCdefect.be.
De levering, garantieafhandeling etc. gebeurt door Coolblue NV. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Coolblue.

Joomla SEF URLs by Artio